Din stor online av møbler og innredning

Faroles til vegg

 
Home HOME
>
BELYSNING
>
Utebelysning
>
Faroler til vegg

Velkommen til siden vi har dedikert til FAROLER TIL VEGG. Utendørs faroler til vegg skaper en spennende og trivelig hage, terrasse eller park og lyser opp et hvert hjørne eller krok samtidig som det gir en lun dekorativt atmosfære.

HAR DU SPØRSMÅL HØRER VI GJERNE I FRA DEG, TA KONTAKT PÅ TLF. 908 22 143 eller e-mail: [email protected]Vi ønsker å gjøre din handel så enkel og trygg som mulig. Dette gjør vi gjennom å benytte oss av sikre betalings løsninger som er godkjent under norsk e-handel lov. MIRAME Interiør & Design tilbyr også alle kunder en KUNDEGARANTI. Dette betyr at du som kunde vil få tilbake dine pengene om du ikke er fornøyd.(se betingelser).

Les mer

1. KVALITETSGARANTI

Alle artikler kjøpt i www.dekorasjondesign.com er garantert for en periode på to år fra mottak. Er uttrykkelig unntatt fra garantien defekter som følge av ulykker, feil eller misbruk (slag, knusing, etc ...) så vel som bruk av aggressive rengjøringsmidler eller ikke anbefalt og uautoriserte reparasjoner, samt normal slitasje og bruk.

2. DEFEKTER, FEIL ELLER SKADE I TRANSPORT

3. BYTTE ELLER REFUSJON

HJEM & HYTTE Interiør Design
Org. nummer: +34 910 800 998
Varabergarmen 16
4051 Sola
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31: Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av Hjem&Hytte Interiør Design, for videre kommunikasjon med bestiller. Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.

Omvendt, brukeren samtykker til registrering og behandling av data i filen. Den eneste mottakeren av innrapporterte data er databehandlingsansvarlig og mulig transport selskap eller selskaper som kontakteres, om nødvendig, for å kunne formidle de varer som er kjøpt av kunden.
Dataene som er merket som obligatoriske er nødvendige for å foreta et kjøp. Hvis de er ikke fullført, ville det være umulig å overholde frakt og fakturering av ervervet materiale. Det informeres at brukeren kan til enhver tid utøve sine rettigheter for tilgang, retting, opposisjon og kansellering til vår post- eller e-postadresse: [email protected]