Forretningsmulighet

Hvis du har en dekorasjon selskap, nå har du muligheten til å ha eksklusiv representasjon i Norge fra vår omfattende katalog på mer enn 20.000 produkter.

Send din forespørsel til:
[email protected]

.
KATEGORIER

Lysekroner

 
>
>
Velkommen til siden vi har dedikert til LYSEKRONER. På våre nettsider www.dekorativelamper.com finner du et stort utvalg av lysekroner i metall, glass og krystaller. Dette er dekorative design lamper i klassisk og elegant stil, som lyser opp et hvert rom med sine flotte nyanser. HAR DU SPØRSMÅL HØRER VI GJERNE I FRA DEG, TA KONTAKT PÅ TLF. 908 22 143 eller e-mail: [email protected]

Vi ønsker å gjøre din handel så enkel og trygg som mulig. Dette gjør vi gjennom å benytte oss av sikre betalings løsninger som er godkjent under norsk e-handel lov. MIRAME Interiør & Design tilbyr også alle kunder en KUNDEGARANTI. Dette betyr at du som kunde vil få tilbake dine pengene om du ikke er fornøyd.(se betingelser).

1. KVALITETSGARANTI

Våre produkter og artikler har en garanti på 6 måneder etter at produktet er mottatt. Unntak gjelder når feil skyldes uhell, misbruk eller misslighold (slag, trykk osv.) samt bruk av rengjøringsprodukter som ikke er anbefalt for det gjeldende produkt eller artikkel.

2. DEFEKTER ELLER FEIL

3. BYTTE ELLER REFUSJON

MIRAME
Org. nummer: 913 694 104
Selvbyggerveien 250
0561 Oslo
[email protected]I samsvar med Lov 200-04-14 nr. 31:
Lov om behandling av personopplysninger, vil vi informere om at de personlig data du har gitt eller vil gi i fremtiden vil bli lagret i en egen fil som kun vil bli benyttet av MIRAME Interiør & Design for videre kommunikasjon med bestiller.Denne meldingen og eventuelle filer som sendes med, inneholder konfidensiell informasjon. Denne informasjonen er rettet utelukkende til mottaker og skal ikke videresendes eller distribueres på annen måte. Hvis du ved en feil har mottatt denne e-posten, vennligst gi oss beskjed og deretter slett.